C64 DE  C64 SE  C64 DK  C64 NO

c64 Commodore 64

Commodore 64 spil
  1942
  Commando
  Sanxion
  Delta
  IO
  Out of this World
  Paradroid
  Boulderdash
  Head over heels
  The Last Ninja
  The Sentinel
  Spy vs Spy
  Wizard of Wor
  Bubble Bobble
  Wonderboy
  Bomb Jack
  The Great Giana Sisters
  Ghosts n Goblins
  International Karate
  California Games
  Microprose Soccer
  Summer Games
  Speedball
  Hat Trick
  Outrun
  Pitstop 2
  Burnin' Rubber
  Stunt Car Racer
  Super Sprint
The C64-games available through this site are assumed to have no commercial value. If a specific game's copyright holder wishes us to remove the software, then please contact post(a)c64x(dot)dk, and we will take immidiate action.
Cookies | Brætspil | Kabaler | Spil | Puslespil | Kabale

C64 The Sentinel Cover

The Sentinel: Et sted, langt, langt borte

Udgivet: 1986
Udvikler: Firebird

Spillet
Hvordan skal man beskrive The Sentinel? Jeg vil give det en chance: Et 3D hide-and-seek førstepersons spil i et surrealistisk udseende skakbræt-lignende landskab. Målet er at absorbere så meget energi som muligt, og endelig at absorbere den "Sentinel", der er placeret på det højeste punkt i det landskabet.

Et sted i en parallel dimension, eller simpelthen bare meget langt "derude", svæver 10,000 levels mere eller mindre lydløst gennem rummet. Hvert level er regeret af en grum vogter, The Sentinel, som tavs og uden en bevægelse sørger for, at der ikke sker nogen ændringer i hans verden. Og sådan ville hver verden sikkert have fortsat med at eksistere, havde det ikke været for dig, der i skikkelse af en robot invaderer idyllen for at afslutte "The Sentinels" regeringstid.Original brugermanual

Læs den originale brugermanual og få mere information om "The Sentinel".

The Sentinel var et af 80'ernes mest avancerede strategispil. Det kan derfor være en rigtig god idé at genopfriske hukommelsen, for at komme i gang med spillet. Har du problemer med at styre spillet, eller vil du lære lidt mere om "The Sentinel", så anbefaler vi, at du læser den orginale brugermanual her (engelsk).
Kom i gang med spillet!

Spil "The Sentinel" direkte i din webbrowser: Klik her!